Danmark vinder GULD i år…

…eller vi er i hvert fald kvalificeret til VM-slutrunden i Rusland.

I KlostergadeCentret vil vi rigtig gerne se de indledende gruppekampe sammen med dig, så derfor viser vi kampene på storskærm i KlosterCaféen.

Adgang til arrangementerne er forbeholdt KlostergadeCentrets medlemmer, og koster kr. 50 pr. kamp. Til gengæld får du 2 røde pølser med brød og en håndpilsner.

Aflyst pga. for få tilmeldte
Lørdag d. 16. juni: Danmark – Peru. Kampen starter kl. 18.00
Fra kl. 17.00 vil der være oplæg til kampen ved Daniel Ortved.
Du kender Daniel som sportskommentator på TV 3, og så er han er ægte fodboldnørd.
Torsdag d. 21. juni: Danmark – Australien. Kampen starter kl. 14.00
Fra kl. 13.00 vil der være oplæg til kampen ved Peter Graulund. Peter behøver næppe den store introduktion. AGF-ikon, tidl. mangeårig professionel fodboldspiller bl.a. i tysk fodbold. Nuværende ekspertkommentator i fjernsynet.
Aflyst pga. for få tilmeldte Tirsdag d. 26. juni: Danmark – Frankrig. Kampen starter kl. 16.00
Fra kl. 15.00 vil der være oplæg ved Søren Højlund Carlsen.
Søren er kommunikationschef i AGF, og forfatter til flere bøger, bl.a. bogen om Peter Graulund.

Tilmelding og betaling til kontoret efter først-til-mølle princippet.
Der er begrænset antal pladser.