KlostergadeCentrets Gymnastik

Er du til glad bevægelse og sjove balanceudfordringer til musik, så tilmeld dig KlostergadeCentrets gymnastikforening, som ledes af en uddannet fysioterapeut.

Sæsonstart 4 gange årligt. Husk medlemskab af KlostergadeCentret. 🙂

På alle hold lægges der vægt på, at man bliver lidt forpustet, får lidt sved på panden og får arbejdet forskellige muskelgrupper igennem – ikke mindst smile-musklerne!
På alle hold er det vigtigt, at der er plads til alle der har lyst,
uanset hvor dygtig man (ikke) er eller (ikke) har været.

Der er løbende tilmelding. Hvis du gerne vil tale med Ina (gymnastiklæreren) først, så læg dit tlf-nummer på kontoret, så ringer hun dig op.

Holdoversigt:

Tirsdag: Tirsdagspigerne
Tid: kl. 10.00 – 11.10 eller kl. 11.25 – 12.35

Tant og fjas med sved på panden. Glad bevægelse til glad musik. Vi skal arbejde med puls, balance, udstrækning, afspænding. Vi løber, hopper, danser, går, sidder og ligger. Max 20 deltagere.

Onsdag: Forsigtigfolkene
Tid: kl. 13.00 – 14.10

For jer der har problemer med bentøjet, vejrtrækningen og andet. Sjov og glad bevægelse til glad musik. Vi skal arbejde med balance, udstrækning, muskler, lidt puls. Siddende og stående. Max 16 deltagere.

Fredag: De Fem Tibetanere
Tid: kl. 10.00

Fem yogaøvelser, som skulle give ”evig ungdom” hvis man laver dem hver dag (og tror på at det virker ;-)). Vi varmer lidt op først, og efter yogaøvelserne er der afspænding. For dem der ønsker det, kan vi lave lidt meditativ drømmerejse til slut. Vi arbejder stående, knælende, siddende og liggende. Medbring tæppe. Max 16 deltagere.

Drengegymnastik
Oprettes v. minimum 5 tilmeldinger

Slip dit indre legebarn løs en time om ugen. Gælder også for drengepiger.
Vi arbejder med puls, balance, reflekser, styrke, udholdenhed. Ballonkamp, gulvøvelser, løb, udstrækning og hop indgår. Max 16 deltagere.

Mødested: Rød Sal
Pris: 250 kr. for 10 gange