Senior TV Østjylland

Århus Senior TV er en forening som laver tv-programmer med fokus på seniorer og seniorliv. Det har vi gjort i over 12 år.

Vores stationsnavn er Senior TV Østjylland.

Programmerne fremstilles udelukkende af ca. 25 frivillige seniorer til seniorer, blandt andet til støtte, glæde og adspredelse for medborgere, der på grund af alder eller sygdom er forhindret i at deltage i dagliglivet i vor egn.

Senior TV Østjylland kan ses på TV Aarhus – Stofa og YouSee (kabel-tv) hver fredag kl. 21:30, lørdag kl. 16:30, søndag kl. 10:00 samt hele ugen, døgnet rundt på TV Aarhus (program i sløjfe).

Stationen, som har til huse i KlostergadeCentrets lokaler, 1. sal, lokale 6, og er udstyret med den fornødne teknik til at lave kvalitets-TV.

Skulle du selv have lyst til at prøve kræfter med TV-mediet, er du velkommen til at kigge indenfor, når redaktionen har sit ugentlige møde.

Redaktion: Klostergade 37, 8000 Aarhus C.

Mødetid: Tirsdag, kl. 10.00 – 12.00

Mødested: Pejsestuen