Århus Promenadeorkester

Promenadeorkestret blev stiftet i 1980 og består i dag af ca. 35 musikere fordelt på violin, cello, bas, fløjte, klarinet, trompet og basun samt klaver og slagtøj. Repertoiret omfatter lødig og folkelig underholdningsmusik af f.eks. H. C. Lumbye, Johann Strauss og Kai Normann Andersen. Vi prioriterer både et godt musikalsk resultat og det kammeratlige samvær højt.
Indstuderingen foregår i Klostergade 37 hver tirsdag fra kl. 9.30 – 12.00 i perioden fra august til juni og foregår under kyndig vejledning af vores dirigent Pål Soknes.
Orkestret giver 5-6 koncerter om året bl.a. i Aarhus Musikhus, på lokalcentre i Aarhusområdet og i Klostergade 37.
Vi optager gerne nye medlemmer, der behersker deres instrument ud over begynderniveau og besidder et vist nodekendskab. Der afholdes ikke optagelsesprøve, men man får lov til at prøve om man kan følge med.

Mødetid: Tirsdag, kl. 9.30 – 12.00

Mødested: Blå Sal