KulturKaravanen

Herunder finder du programmet for efterårets KulturKaravane.

KulturKaravanen er åben for alle. Medlemmer af KlostergadeCentret får naturligvis god rabat på prisen.

Vi tager forbehold for ændringer.

Charmekursus for mænd og kommunikationskursus i mild og blid stemmeføring for kvinder
v. Gunhild Weisbjerg
Onsdag den 25. september 2019, kl. 10.00-12.00
KlostergadeCentret, 1. etage, Rød Sal

Et festligt foredrag, hvor Gunhild Weisbjerg sætter spotlight på forholdet mellem de to køn.
Et lærerigt foredrag som vækker genkendelse uanset alder og parforholdssituation.
Hør om mænd og kvinders forskellige tilgang til verden og deres forskellige brug af sproget.
Få svar på spørgsmål som ”Hvorfor er ægteskabet den eneste krig, hvor man sover med fjenden om natten”?
Gunhild Weisbjerg er uddannet psykoterapeut og har mere end 30 år erfaring med undervisning. Derudover driver Gunhild foredragsvirksomhed i hele landet.

Der tages forbehold for lokaleændringer.

John Mogensen i ord og musik
v. Ole Jensen
Onsdag den 9. oktober 2019, kl. 10.00-12.00
KlostergadeCentret, 1. etage, Rød Sal

Hvem kunne balancere mere virtuost på linen mellem sentimentalitet og ægthed end John Mogensen. Hans hjerte bankede for udskuddene: Den fordrukne, den ensomme, den forpinte, den forfløjne og den klartseende.
Hans barske og ligefremme budskaber gik klokkerent ind hos folk – og de holder endnu. Ole Jensen fortæller om John Mogensen og synger hans sange.
Ole Jensen udgør en tredjedel af Basseralle Trio, og han har stor erfaring med at optræde i alle mulige sammenhænge.

En musikalsk pilgrimsfortælling
v. Peter og Johannes
Onsdag den 23. oktober 2019, kl. 10.00-12.00
KlostergadeCentret, 1. etage, Rød Sal

Caminoen sætter spor i hjertet på alle, der tager turen, griber udfordringen, udholder strabadserne og lader sig betale i overflod med store oplevelser, smukke scenerier og inspirerende samtaler med dejlige mennesker fra alle egne af verden. Hør far og søn fortælle om deres fælles oplevelser fra deres pilgrimstur til Caminoen i 2018.
Det bliver ikke kedeligt.

Højskolesangbogen – vores fælles sangskat
v. Flemming Knudsen
Onsdag den 6. november 2019, kl. 10.00-12.00
KlostergadeCentret, 1. etage, Rød Sal

Vi kender alle sange fra Højskolesangbogen. Denne formiddag er det Flemming Knudsen, der udvælger en række højskolesange, fortæller om sangene og om, hvorfor netop disse sange betyder noget for ham.
Musiker og akkompagnatør Claus Jørgensen vil stå for fællessang og musik. Det bliver helt sikkert en rigtig hyggelig formiddag i sangens tegn.
Flemming Knudsen er tidligere rådmand og borgmester i Aarhus. Flemming er uddannet folkeskolelærer, Ridder af Dannebog og meget interesseret i kultur.

Der tages forbehold for lokaleændringer.

Jeg ved en lærkerede – at blive klogere på livet
v. Ejvind Nielsen og Lissi Hedegaard
Onsdag den 20. november 2019, kl. 10.00-12.00
KlostergadeCentret, 1. etage, Rød Sal

Sangen ”Jeg ved en lærkerede” rører ved noget i os alle, og giver os som så mange andre af vores gode sange associationer til følelser, forundring og livsoplysning, der rummer værdier, vi skal passe på ikke at miste i dag.
Vi skal synge de gode sange og tale om gode oplevelser. Og så er det også vigtigt at have humoren med på vejen.

Lissi Hedegaard er kunstner og har udstillet sine malerier flere steder i Danmark.

Ejvind Nielsen været fagkonsulent ved Aarhus Skolevæsen, sognepræst ved Ravnsbjergkirken i Aarhus og er nu maler, skulptør og foredragsholder. Han holder foredrag i hele landet.

Der tages forbehold for lokaleændringer.
Samlet pris for hele KulturKaravanen:
200 kr. (for medlemmer)
400 kr. (for ikke-medlemmer)
Foredragene kan også købes hver for sig.
Betaling ved tilmelding på kontoret.