Nu med MobilePay

Nu kan du også skrive KlostergadeCentret på den efterhånden lange liste over steder hvor man også kan betale med MobilePay.

Som bekendt modtager vi jo ikke Dankort, da det er for dyrt i drift, og derfor har det været vigtigt for os at finde et alternativ som er så nemt for jer og så billigt for os som muligt. Den løsning har vi fundet i MobilePay – og vi er glade for endelig at kunne tilbyde vore medlemmer, både eksisterende og kommende, denne ekstra service.

Har man ikke en telefon der kan klare MobilePay, så fortvivl ikke. Vi tager såmænd stadig imod kontanter samt overførsler via banken.

Læs meget mere om dine betalingsmuligheder og fordele ved medlemskab af KlostergadeCentret på siden “Bliv Medlem“.