Frivillige søges!

Vi søger nye frivillige – både til KlostergadeCentret og KlosterCaféen!

Har du mod på at give et nap i hverdagen, der gør en ekstra forskel for andre og som samtidig kan give dig et nyt netværk og måske endda nye venner?

Så har vi brug for dig!

Kunne du tænke dig, at give en hånd på KlostergadeCentrets kontor – det være sig betjening af husets medlemmer (eksisterende såvel som kommende), salg af billetter til foredrag, telefonbetjening eller måske noget helt fjerde? Hvis du har nogle evner som du gerne vil have i spil, så kan vi sikkert finde ud af det.
Hos os er det den frivillige, der er i centrum – ikke opgaven. Med andre ord: vi tilpasser opgaven til dig og dine kompetencer. 🙂

Kunne du bedre tænke dig at give et nap med i KlosterCaféen, så søger de også frivillige – både til køkken og til betjening i caféen.

Uanset hvad du måtte have lyst til, så skal vi nok finde ud af det. 🙂
Har du fået blod på tanden? Så kom ind og lad os få en snak.

Ring eller skriv til Thomas på tlf.: 30 36 66 80, mail: thomas@klostergade.dk – eller stik hovedet ind på KlostergadeCentrets kontor.