KlostergadeCentrets Gymnastik

Er du til glad bevægelse og sjove balanceudfordringer til musik, så tilmeld dig KlostergadeCentrets gymnastikhold, som ledes af Christian som er uddannet fysioterapeut og har mere end fem års erfaring med seniortræning.

Sæsonstart i uge 2. Du er velkommen til at komme og få en prøvegang for at se, om det er noget for dig.

Husk
 medlemskab af KlostergadeCentret.

På alle hold lægges der vægt på, at man bliver lidt forpustet, får lidt sved på panden og får arbejdet forskellige muskelgrupper igennem – ikke mindst smile-musklerne!
På alle hold er det vigtigt, at der er plads til alle der har lyst, uanset hvor dygtig man (ikke) er eller (ikke) har været.

Tilmelding og betaling på kontoret.

Holdoversigt

Onsdag:

Stolegymnastik og fællessang

Tid: kl. 12.30 – 14.00. Start den 12-1-22.

Træningen er sjov og alle kan være med. Du får en fugtig pande og et smil på læben.
Vi kommer hele kroppen igennem og løsner op i stivheden. Vi træner vores styrke, koordination og balance. Efter træningen synger vi 4 sange, men indspillet klaver, fra den nye højskolesangbog 🙂

Pris 775 kr. for 44 lektioner (12-01-22 – 22-06-22)

Fredag:

Rytmisk gymnastik

Tid: kl. 10.30 – 12.00. Start den 14-01-22.

For dig som er glad for at bevæge dig i takt med musikken og få arbejdet hele kroppen igennem.

Vi lytter til nogle af tidens store danske og udenlandske hits fra fx Kim Larsen, Søs Fenger, Leonel  Richie mm. Samtidig har vi det sjovt og får trænet alle muskelgrupper igennem, Vi bliver udfordret på koordination, balance, styrke undervejs.
Alle kan være med.

Pris: 750 kr. for 42 lektioner. (14-1-22 – 24-6-22).